"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, December 1, 2012

:: giveaway for followers ;:


assalamualaikum hai kawan-kawan...aceceh....
tadi duk meronda-ronda tgk blog orang ade la terbaca 1 entry pasal giveaway ni...disebabkan da berkurun tak join...jadi hari ni nak menjoin la balik...
ok senang je tau nak join give away ni.... cara die..tgk bawah ni.... ape die nak..

1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)
2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :)
3. Publish entry dan submit dikomen entry ini. SIAP! mudahkan??
giveaway ni gabungan mantap dari beberapa bloger lain serta mereka juga yang sponser hadiah yang best-best.... huhu.........
  • 1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
    - Review Blog x2 pemenang
    2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
    3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
    4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)

    jadi agak menarik bukan...jom join..just klik banner untuk keterangan lanjut...daaa

6 comments:

Emas Putih said...

Thanks join :) Tapi x Syarat lengkap :)Sila lengkapkan syarat no.2, letak link sponser kat BLOGLIST. ok Thanks :)

Azhafizah Md Nor said...

Thanks sudi join.Nanti lengkapkan syarat tu ye..All the best!

Chocolate said...

jom join nie!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

beloGIsam said...

belogisam was here #272

Cik Fie said...

Saya Dari GA Yang Sama . Dah FOllow Awak . Follow Saya Kalau Sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link