"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, November 26, 2012

:: selamat hari jadi saya ::

assalamualaikum..lamaaaaa sgt tak update blog sebab kekangan kerja yang terlalu banyak...
hari ini genap umur ana 23 tahun...uishk sekejap je..dan bersyukur sebab di panjangkan usia..
malam ni syarul buat pertama kalinya wish besday ..(selepas 3 tahun kenal)romentik ok..hihi..terharu gak la walaupun masa tu tengah mamai tido..ye la da pukul 1pg lebih kan,.baru nak wish..ye la die tu tengah-tengah malam baru habis buat kerja...
Adik ana bg kek ni tadi..terharu sampai nanggis2..hahah tipu ja
hari ini walaupun hari lahir sendiri..tapi tugas tetap dilaksanakan...pukui 6 baru habis kerja..letih okey... jgn merungut banyak-banyak ye ana...hihi

entry untuk perkhawinan ntah bila nak bt lagi..hihi hantaran kawin da pun beli..setle separuh ade lagi banyak tak setle..hahahaha gelak-gelak bt sedapkan hati...pening ..

k bye..penat nak tido awai.

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link