"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, September 22, 2012

:: fly lagi ::

salam... sudah lama tidak post yang menarik-menarik kat blog ana ni.. makin lama makin malas nak update hihihi....

jom tengok gambar masa ana kat kulim minggu lepas... pergi sana untuk lawat bakal pak mentua nak buat lanser mata sebab ada selaput mata... sambil-sambil tu pergi bercuti dan cari butik andaman...
ni kitorg bermandi manda di ayaq terjun paip pe ntah lupa namanya....huhu syarul duk menjaga anak-anak manakan dia yang duk berani-berani nak g tempat yang dalam..bahaya tu..

ok ni salah satu baju yang ade kat butik tu..harga yang dibagi sangat-sangat berpatutan untuk ana yang bajet ciput... ok baju kat sana ana akan anta disgne dalam bulan 11 or bulan 12 nanti.. dapat baju baru....weiii nanti ana akan inform berapa rm dia bagi kat ana.

disana ana memang tak masak..bukan tak reti masak (sebenarnya ye pun ) hihi semua syarul yang masak..dia msak sangat la sedap..untuk ana yang rasa lah..ana duk tolong tengok je kat sana..yang lain dia masak dia beli barang..semua dia..beruntung bila dapat bakal suami pandai masak ni..hihi

ni dengan anak manakan dia yang kecik perempuan sorang je beruntung bdak ni kasih sayang dapat lebih sebab dia sorang perempuan..hihi


ok itu sahaja ceritanya... balik sini masing-masing demam sebab penat...hahah

salam

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link