"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, June 4, 2012

teerlupa makannye..

assalamualaikum..selamat malam semua.. erm hari ini agak bahagia dan lega sebab syarul datang rumah untuk beri penjelasan tentang majlis akan datang nanti.. tak ada ana nak bising-bising je kat syarul supaya datang rumah bagitahu sendiri..
ari sabtu lepas ingatkan nak jumpa kemudian nak cari sesuatu tapi tak dan nak buat semua itu sebab syarul tu mengejar masa jadi ana pun just lepak-lepak kat teluk kemang than balik..
hari ini dia duk kena soal siasat dengan nenek dengan pak cik mak cik ana.. ana yang terketaq la takuut dorang tanya bukan-bukan..tapi alhamdulillah semua berjalan dengan lancar..tengok mereka pun bagi semangat yang membina...
selepas ni dengan step yang seterusnya..harap-harap berjalan dengan lancar...amin..
lepas je syarul tu balik ana rasa sesuatu yang terlupa... lupa sangat bila tak makan dari pagi..sebab gembira sampai terlupa nak makan nasi..huhu... kalau macam ni hari-hari sempat kurus tak? hahaha
minggu depan kalau tiada aral melintang jumpa syarul untuk kali terakhir sebelum jadi apa-apa hihi
nak pergi rumah mak cik ade buat kenduri kahwin..
minggu depan hari selasa plak kena pergi kursus..aduahi sadis...
k la da terlalu lewat ini...ni pun baru siap buat rah untuk sekolah seminggu lagi..huhu
 bye-bye.. doakan yang terbaik untuk kami..

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link