"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, May 27, 2012

nak tukar la..da boring...

assalamualaikum.. ai semua..... penat duk x hilang lagi ni..baru je balik dari kampung Johor..drive sendiri okey..2 jam setengah..la ni baru rasa macam mana orang yang bawa kereta berjam-jam tu rasa...huhu penat dan mengantok lagi-lagi drive tengahari..penat.

erm nenek kt johor tu pun sihat alhamdulillah..dan kampung masih macam biasa tiada banyak sangat perubahan..dan balik je dari kampung singgah giant nilai cari skirt kononnya tuptup tersangkut terbeli mesin urut plak.tak nak cerita panjang la sangat...

apa benda yang ana nak tukar ni adalah mengenai nama yang ana gunakan dalam blog ni..kalau dulu aku,saya n mR hati... sekarang ni nak tukar jadi ana untuk aku dan syarul untuk Mr hati... nak guna nama betul tak nak buat nama samaran-samaran lagi hihi.. macam itu plak..dan mungkin akan diperbaiki didalam penulisan ana ni..walaupun semua banyak keperibadian tapi dalam tu ada campur idea atau kesihatan atau tips yang berguna untuk semua.. :)

layan gambar jom

ni time jumaat ri tu... last sekolah.. huhu

ni kat perhentian ayer keroh rehat jap..

fokus

sebelum singgah umah nenek singgah kat air terjun gunung ledang hihi


okey itu sahaja yang ana nak update kan..banyak cerita lagi tapi belum ada idea nak buat ayat apa...hihi nanti update lagi okey.... dada

salam..

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link