"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, January 16, 2012

:: kalut ::

huhu salam semua..lama sudah aku berdiam diri,,,,sebab bukan x ade cerita nak share..banyak sangat cerita sebenarnya tapi itu semua biase-biasa saja......
apa yang kalut ni......... kalut tu kalau erti kata lain gelabah....hihi

mR hati tadi call....tapi....
mR hati : ayang saiz cincin berapa?
adik : ape ayg? ni adik la...
mR hati : saiz jari kakak berape?
adik: mne la tahu..
mR hati : kakak mne?
adik : kakak mandi
mR hati: baru ke masuknye?
adik : baru je..
mR hati : cakap dgn kakak mandi cepat-cepat....
adik : ok

tetibe adik aku jerit.....

adik : kakak!!
aku : ape?
adik : pakwe ko call..tanye pasal saiz cincin....


tak lama lepas adik aku membebel....mR hati call balik....

mR hati : ayang
aku : salam..
mR hati : wasalam...ayg saiz cincin berapa...12" ke 12.5" 
aku : 12.5".....
mR hati : nyonya ni kata..dari ambik yang setengah-setegah...baik ambik 13" terus...
aku : tak besar sangat ke?
mR hati : kalau besar or tak cantik dalam masa 3 hari boleh tukar..
aku: (tetibe nak marah) 3 hari?? bile mase nak jumpe?
mR hati : ntah la...beli 1 13" 1 lgi 12"....
aku : boleh la tu...ok bye
mR hati : ok...


kalut semacam je kan die ni.... ye la sebab ri tu kata nak cari cincin sama-sama...ni lain plak jadinye...terpulang la...so tadi mR hati mesej..

mR hati : ayang ,abg da beli cincin ayang....

sah-sah la aku tahu die da beli cincin...aduhai..
ok hati ni tetibe baru naik balik mood nak buat persiapan pasal bertunang ni...hihi


dada

luv is cinta

2 comments:

LelakiSemalam said...

semoga berbahagia..

Dell said...

hehe. sy pun rase berbunga2 .
;D
Awwwaaakkkkk . Sy followwww awak .
Jom follow kite balik jommm .
ceritabakalpengantin.blogspot.com
^___^

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link