"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, December 5, 2011

:: bantal tunang ::

erm apa itu bantal tunang...bantal tunang tu cam tempat duduk untuk bakal-bakal duduk time bertunang..kalau bantal nikah untuk org2 yg bernikah..hihi
mR hati dan juga emak aku tak bersetuju langsung untuk adakan mini pelamin masa bertunang nanti..sebab mungkin membazir dan sebab lain kerana sekejap je pun duduk nya kat situ.. jadi aku nak cari bantal tunang je..jadi aku tak la kelam kabut nak cari tempat yg sesuai untuk duduk nanti...
lagipun aku tak nak dorang masuk bilik aku..haha sebab bilik bujang jadi tak sesuai la kan..

jadi kalau ada bantal tu walaupun aku tak buat mini pelamin sejurus aku keluar dari bilik aku tahu nak duduk kat mana..haha..sebab bile ramai-ramai aku jadi segan nak tengok sorang-sorang..haha

ok la..

4 comments:

cik.mila said...

wat pelamin ok gak tapi simple2 je..saya pun wat sendiri time tunang..kalau boleh lebihkan buget pada wedding..damiel hola here n done folo u :)

Kancil 8349 said...

cantik2 bantal pelamin

ana raisya said...

tengah kire2 nak ke x nk bt plmin tu

ameyamiza said...

mase sy tunang dulu wat pelamin sndiri je . wat simple je . pastu smua bnde tu leh guna utk hiasan rmh :)

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link