"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, October 19, 2011

:: padat jadual kali ni ::

ai ai..huhu da nak last-last sekolah ni makin padat jadual kerje aku ..tiap-tap minggu ade je majlis atau lawatan..erm


15/10  > mesyuarat AJK
18/10 > Bengkel Dengan Penyelia 
25/10 > Bengkel bersama penyelia
29/10 > lawatan tabika ke hot spring Perak
2/11  > lawatan tabika ke Muzium Army tentera darat,ibu pejabat polis Sepang,balai bomba Sepang 
12/11 > Raptai Kovokesyen tabika
13/11 > Final konvokesyen
17/11 > sukan tahunan
18/11 > majlis akhir tahun
21/11 > kemas kelas
          > kelas pengukuhan untuk 6 tahun

bulan 12 > bengkel 2 minggu bersama penyelia

akhir bulan 12 > set up untuk kemasukkan pelajar 2012




huhu padat kan..tu jadual yang terkini aku punye..tak tahu lepas ni ape jadi plak...adeh...
ni jadual mR hati plak...yang latest die bagitahu aku la..hihi


dia ade kursus peningkatan kerje + kursus menembak + masuk hutan

sekarang ni..sibuk habiskan sesi latihan dan pratikal serta ujian kursus peningkatan..kursus ni macam nak kenal lebih mendalam pasal pengangkutan yang mereke gunekan...



23/10  > latihan menembak at n.sembilan
1/11    > masuk keluar hutan
           > kelas macam biasa + pratikal + amali + periksa 
           > Pergi buat latihan di Kuantan ...latihan basah latihan kering(huhu,org tertentu je faham )
           > majlis penutup
23,24/12 > tamat kursus...




korang tengok padat kan jadual kami berdua..macam mana nak bincang pasal lain..kerje kerje dan kerje sahaje ....hihi....mR hati ade lagi 2 bulan untuk dia habiskan kursus..aku plak dengan kelas aku tu...adeh...




sabar je la..


luv is cinta

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link