"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Thursday, July 21, 2011

:: SEGMEN: SAYA NAK JOIN BLOGLIST FAHMI DI SINI ::

ha ri ni merajinkan diri untuk mengikuti segmen-segmen yang terhagat..huhu
aku join segmen fahmi ni r...klik sini



ok dalam segmen tu...

fahmi tu tanye..nape join segmen tu....

jawapan aku....


erm sebab saje nak tarik pengujung untuk baca ebtry aku dan follow blog aku ni..jujur tak..hihi tu je...

lagi fahmi ni tanye...

erm warna baju warna raya tahun ni ape..

tahun ni..warna gold blue untuk dengan keluarga...hijau untuk mR hati dan hitam untuk rakan-rakan...hihi3 pasang okey....


luv is cinta
sekian:))

2 comments:

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam...tnx sudi join =)

wow spesillllnya...ada kaler2 khas lg...

btw hepi blogging :)

ana raisya said...

hoho mmg ikut tradisi yg sy cipta sendiri...hihi

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link