"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Thursday, July 21, 2011

:: BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER ::

   
http://www.benashaari.com/2011/07/ok-mmg-khas-untuk-blogger-baru-segmen.html  
ai yai yai..aku da lama giler tak masuk segmen en ben ni r...la ni baru nak join balik..huhu
ni kali kedua aku masuk..hihi...
en ben ni nak cari blogger baru jer...blogger lame x mo cari..hihi
ok..
sape nak join klik name ni en ben

aku join sebab nak naikkan lagi popularkan lagi blog aku ni r..hihi.
dan meriahkan lagi blog-blog yg ade di Malaysia ni r..hihi 



ok da tu je.....




luv is cinta

23 comments:

Kancil 8349 said...

hai ...hai...hai...datang membalas kunjungan kamu...terima kasih follow dan singgah blog saya....saya follow awak kembali...salam perkenalan daripada saya

ana raisya said...

salam perkenalan juge

POP said...

singgah dari segmen Abg Ben dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Maya Lisa said...

mayyaa datangggg!!

hahah ! datang tau !
http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ariana's said...

Salam ziarah dari segmen sama..

DoodleLicious said...

Haiii

salam perkenalan

blog dudel saya pun masih baru ^_^

honeycracker said...

hi!
arrive from Abg Ben segment
selamat berkenalan and follow ^^

http://hihudihatiku.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Azzah said...

salam kenal n follow kamu.....

ana raisya said...

salam perkenalan utk semue...

ninie_azriena said...

hai2,,
ninie terjah sini dari segmen abg ben..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Abby Salvatore said...

abby dtg sini ya...

salam perkenalan..:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/klik-banner-untuk-join-ok-tadi-bw-kat.html

Nadya O'Conner said...

salam perkenalan...singgah melawat rakan taulan di sini..:)

new entry :: T-Shirt Sahabat Blogger Arrived

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BA
dah follow belog awak dah
kalo sudi folloow la belog saya plak

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BA
dah follow belog awak dah
kalo sudi folloow la belog saya plak

maszull said...

slm ziarah join mama k...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

me@monolog said...

salam kenal dari http://monolog25.blogspot.com/

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

siti kektus said...

singgah sini. ;)

hihihi ^^

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Zul Fattah said...

Salam kenal..
nice blog..
done follow u.

http://zulfattah.blogspot.com

Zul Fattah said...

Salam kenal..
nice blog..
done follow u.

http://zulfattah.blogspot.com

Mala Nasohah said...

nice blog adik nih..kunjungan akk pertama akk dah follow.jemput visit belog akk yer http://adeqrifqi.blogsot.com

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link