"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, July 5, 2011

:: di sebalik pertemuan pertama::

wah !!  bagi yang dating-dating untuk pertama kali pasti dok berdebar-debar bukan..huhu..hensem ke die..cantik tak die...nak pakai baju ape..make up cam ni okey ke..nak ajak pi mne....duit cukup ke nak blanje kedai mamak ni..hihihi..tp tu semue bukan persoalanya  kalau hati da sayang...
ok di sebalik pertemuan peratam itu korang semue tertanya bukan apa yg bermain di kepala otak jejaka yang kite jumpe tu...menurut kajian oleh loisel-Fuey dalam buku Real People ,Real Answer seramai 1500 lelaki telah disoal dan hasilnya sepeti berikut :

96% lelaki tidak mendekati wanita kerana bimbang cinta ditolak

 67% lelaki lebih mementingkan tingkah laku wanita berbanding dengan penampilan

63% lelaki lebih suka wanita yang berisi daripada berbadan langsing


hihi cam tu sekali ye..okey  bagi perempuan yang berbadan gempal chubby2 cam aku ni tak yah la takut dan sibuk-sibuk dan kuruskan badan teruk-teruk..sebab da ternyata ada juga jejaka sayang juga kat kita....pasti akan laku gak..kurangkan berat badan untuk elak sakit n kawal kolestrol dalam badan..hihi
luv is cinta

1 comment:

Awan Biru said...

Fakta baharu diketahui.
Lelaki memang lebih wanita yang berisi. Kalau yang kurus nampak tulang tu bukannya cantik pun.

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link