"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, May 3, 2011

:; tesion berkerja ri ni::

salam...bile start  mule megajar je pasti aku akan ade tekanan..menagtuk la..x de mood..kesian budak-budak tu..hihi.mengajar tetap mengajr..tapi tu la cam tak berapa seronok...memang setiap minggu cam tu..plik btul...
mood aku ri ni banyak berfikir..macam-macam fikir....

da la...luv

1 comment:

puanbee said...

http://puanbee.com/buat-pop-up-window-untuk-memudahkan-pembaca-komen-tutorial/

nak buat jgn tk buat hehe ...akk nk tido jap ..eh panggil akk pun tk pe jgn makcik sudah ekeke

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link