"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, February 27, 2011

:: main buai::


ai ai...erm ari jumaat ri tu aku pi hospital semate-mate nak main buia...haha tu pun nak citer..lantak la blog aku...huhu sebenarnye tgk budak kecik ni yang kurang darah tu.. than kiteorg pi la sekali main buai konon-konon temankan die main..hihi




kihkih








seronok kan ke zaman budak-budak cam dolu-dolu....hihi..aku sebagai cikgu erm selalu kena ade di alam budak-budak..main same-same care percakapan yang pelat kena fham....cara makan diorang yang bersepah-sepah.....huhu tapi memang seronok....


daaaaaaaaaaaa...........adios.....

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link