"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, May 27, 2013

:: terpaksa atau rela ::

assalamualaikum.....entry yg ntah ana sendiri tak tahu nak cerita apa...


23 april 2013 ni tarikh ana last update blog ni r...hihihi....

 lame kot sebulan sudah..hari tu sebab sibuk dengan pilihanraya..mase tarikh pilihanraya tu hati ni tuhan je yang tahu sebab tarikh bersanding hihi sekarang ni agak sibuk juga dengan macam-macam majlis..dengan hati yang sakit..menanggis..adoi tragis..

sebelum terlambat ana nak wish "selamat hari ibu dan hari guru".... da buat macam-macam majlis untuk hari ibu dan hari guru ni..

ni sambut kat sekolah dengan anak-anak

ni sambut kat kfc dengan cikgu-cikgu

ni sambut kat rumah dengan ak mak cik n nenek

 banyak kali sambut kan hihi

 

tapi yang penting cuti sekolah ini cuti yang membosankan sebab plan nak balik ke bakal rumah mentua dibatalkan sebab tunang ana kena pergi berkursus di Pahang dan Terrengganu..2 minggu okey memang sangat dukacita betul...

memang tunang ana juga terkilan dari akak akak dia kawin sampai adik die ni kawin die tak pernah hadir langsung sebab kerja dan kursus...

semua rela terpaksa...



2 comments:

ros_reeza said...

Salam perkenalan.. Ros follow sini :)

awEEN said...

saya pon dah de experiance yg sama..tunang xdpt blk masa abg die khwn so, kite la yg jadik wakil..sedih bile tgk akak2 n mak die nangis peluk kite sbb adik bongsu dorg xdpt blk.. ana sabar je k..

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link