"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, July 4, 2012

:: e-day - make up,excri,baju tunang ::

salam..ok masa bertunang hari tu baju tunang ana..ana beli da siap sahaja...hihi excri ,viel dan make up ana ambik dari vistanaimpian memang ok la ana rasa makeup dia... lagi pun ini baru pertama kali ana makeup..sebelum ni xde langsung makeup ok..hihi
jom tengok gambar...
sebelum dan selepas makeup.... nenek ana tak cam ana huhu

baju jubah purple gelap just penuh batu ditengah-tengah baju sahaja dan  tudung purple soft kosong + stokin hitam hihi
veil dan excri yg melekap kat kepala tu..x tahu nak sebut pe ntah dari butik..make-up n exceri just rm150 only..

veil tu panjang sampai lutut ana sebab ana rendah hihi
  ok itu je entry untuk hari ini....salam...

3 comments:

Princess Feyqa said...

rm150? murah juga tu :) tp dia pakai make up jenis apa ye? al maklum la kulit saya ni manje sikit huhu

Cik Ain said...

congrat's dear. :)

ana raisya said...

make up gune mac rsenye..x brpe nak prsn..sbb mse mkeup sy tido hahah
tq ain

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link