"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, December 7, 2011

:: tak sangka ::

ehem ehem ai semua...salam....
hari ni aku senyum je sepanjang hari walaupun aku penat g gotong royong kat bekas tabika aku..sebab tabika tu di masukki air banjir..teruk..semua barang tumbang terbalik..dengan alat elektrik semua rosak..gambar akan aku usulkan esok la sebab kemera kat member....
ok lepas pi gotong royong aku pi alamanda jap singgah sicrt rspi beli kek utk anak kawan aku...besday yg ke 7 tahun..syok...

ok berbalik pada entry tu sebenarnya tiada kaitan pun dengan perkara di atas tu..hihi...
pagi tadi someone yg aku rindu sangat call....sape lagi mR hati la..kan die masuk hutan..hari ni ari ketige die dalam hutan...

aku : salam..ye
mR hati : wsalam
aku : abg siht? abg da makn?makan ape?
mR hati: abg siht sayang..da makan da..makan udang msak sambal...
aku : jap...abg kat mane ni...
mR hati : abg dalam hutan la sayang..jap lagi baru sambung aktiviti..
aku : nape call?
mR hati : abg rindu kat syg..
aku : .............................diam.................................
mR hati : syg nape diam...
aku : syg pun rindu abg....
mR hati : erm...
aku : syg tunggu abg...ati2 ye dalam hutan
................................


bla bla bla.........................



itu sebahagian daripada apa yg kami borak la....ya memang aku rindu dia..tapi aku nak buat-buat sibuk je bagi rindu tu tak terbawa-bawa sangat...tapi dia....dalam hutan pun boleh call.....ada lagi 10 hari dalam hutan tu..lama kan...
harap-harap ketua dia bagi lepas cepat la..kihkih.....


sayang abang sangat-sangat

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link