"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, November 19, 2011

:: 1 barang da dapat ::

huhu malam tadi aku pi teman kawan aku mencari barang hantaran dia..n the and aku pun mencari jugak..yang beza nya kami ni..die bertunang besok...persiapan sehari je..gile tol..kelam kelibut macam ribut aku tengok kawan aku tu..hihi jodoh da sampai kan..teruskanlah..cam aku plak..lame lagi..lame x lama pun da megira hari je..jadi sekarang aku start cari barang hantaran...sebab ape cari hantaran awal..untuk elak pembaziran...kalau kita beli barang sekali gus akan terasa duit banyak kuar..dan ntah ape-ape barang kita akan terbeli.. :) jadi buat checklist jugak itu perlu..tak kire la orang akan cakap over atau ape sahaje...
sebab yang lain..aku bukan orang senang nak dapat duit pun bukan senang..jadi sikit-sikit lah..

ok ni checklist hantaran aku untuk mR hati ..

For Him

1 - sirih junjung - buat sendiri
2 - buah - buat sendiri
3 - manisan - tempah kek or cup cake
4 - wallet+ bell -
5 - kek lapis masam manis -tempah dengan mak cik
6 - tuala - done
7 - mintak cadangan
- kain pasang
- set mandian


ok malam tadi aku da beli tuala mandi....ade lagi 1 je aku tak pasti nak bagi ape....
nanti baru fikirkan...
aku tak nak bagi banyak-banyak time bertunang ni..sebab buat kecik-kecik 1..nanti nak bawa balik ke utara payah..huhu...nanti nikah insyallah lebih lagi...huhu


luv is cinta

1 comment:

EmpayarUtama said...

Ucapan selamat dan tahniah buat kamu & rakan :) Semoga ke jinjang pelamin

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link