"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, October 16, 2011

:: tarikh akhir 31 dis 2011 ::

ai ai..bertemu kite lagi..adeh udah lame x berblog ni..cuti cuti berblog ok..bukan cuti kerje..n last wek citer nye aku pi cari perodua kat s.alam..haha sesat...lebih 5 kali aku pusing2 keluar masuk tol yang same..adeh..bazir duit je..bile da panas hati pasang radio kuat-kuat n menjerit dalam kerte tu ha baru nampak lambang perodua...die tersorok di balik pokok-pkok..n menjadi satu hal lagi nak pi kesane pun berpusing-pusing..rupe-rupenye masuk jalan ak ke ICTY..laluan belakang...maksudnye laluan kedue nak masuk icty..erm bile dapenat bersesat-sesat ingat ley terus buat..aku buat sit belt kerete sebenarnya ...sebab sekrg ni tgh free..kalu nak bt sendri rm400..membazir...ok teruskan citer...
setelah 3 jam kepenatan just datang sane jumpe cstemer servis n die jusat cakap kite boleh bt appoimnt je dulu.tak boleh buat terus aduhai...sedih gile.. n than ari jumaat ri tu baru aku pi buat betul-betul..1 jam lebih duk menuggu giliran...aduhai...yg best nye pekerje-pekerje kat situ tak nampak ramah tapi manis dengan senyuman..hihi

ok tarikh akhir untuk pemasangan tali pinggan belakang kerete perodua kelisa,kancil,kembara,viva,myvi dan kerete-kerete di bawah perodua.. pada 31 disember 2011..selepas dari tarikh tu pemasangan tali pinggang tersebut berbayar..rm 400 kalau tak silap...n kalau kene saman rm 3000..sape nak bayar saman tak payah pasang...ok pergi sana buat apoiment n than selepas tu baru ley buat...1 jam 15 mnit je tunggu.. n kerete siap..

ok setel satu keje..tgl tinted je mimi tu..sabr ok..kumpul duit dulu..huhu

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link