"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, October 4, 2011

:: anak-anak aku demam ::

salam ai semua kawan-kawan..aku da lama x update blog ni..sebab sibuk..huhu ye r dari hari sabtu lalu penuh dengan jemputan kawin sampai hari ahad..isnin da kerja...erm...hari ni pun letih gak tapi gagahkan gak untuk update blog..hihi..
kesian kat mR hati aku x dapat bangun sebab sakit pinggang..aku hanya mampu berdoa supaya dia cepat sembuh..
kesian juga dengan kembar aku kat tabika sebab demam..nampak cam sihat je tapi dalamannya tu tak sihat..terserlah di muka nya..sorang lagi my bambam gurl kat sekolah sakit mata..dok baring je..adeh..masing-masing sakit...
risau aku...suh cuti tak nak..

k la bye2


luv is cinta




sayang sabar erk sat g baik la..

1 comment:

armouris said...

lagi info tentang anak demam di SIHAT SELALU - Rahsia Redakan Panas Demam Dengan Mudah

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link