"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, August 2, 2011

:: day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri ::

ai ai..romadhan kedue sudah....sekejap je kan...hihi
okey benda mahal yang aku beli dengan duit aku sendiri.....
time belajar dulu beli baju jubah..ni baju paling mahal aku la..hahha

yang pertama



lebih kurang cam ni la..bagi aku mahal la...RM 130...huhu ye la time tu tengah belajar kan..nesti kate mahal..beli dulu sebab ade dinner dengan warga kolej..tema arab,jadi gune la jubah..huhu


yang kedue...


 handfon nokia 3120c...da 4 tahun aku guna..sampai la ni..dulu beli harga dia RM500...mahal kan...hihi



yang ketiga..




motosikal lagenda ZR.......beli lah sebab nak g kolej dulu...huhu



yang keempat



 yang kempat nokia E72..huhu yang ni baru gune 5bulan cam tu la..harga RM650...hihi




yang kelima

dan paling mahal aku guna duit aku ialah....






"mimi" aka kelisa aku ni....RM 1800++ hihi...beli secondhand la..tapi tetap paling mahal dalam hidup aku....
okey itu je la...


gambar semue by google.com....

anda pula bagaimana?



luv is cinta...

3 comments:

sha my heart said...

plg mahal beli laptop dgn printer sekali RM2500.

Then, sekali lagi beli laptop harga dekat 2k.

Bajet masa konvo banyak jugak.. dekat 1000 ringgit habis sb duk jauh, kos pngkutan dan upah orang.

hp beli sendiri rm160.

yg lain2 tu tak de la mahal sgt. baju pun plg mahal RM50 jer..

Rasa mcm banyak jer mmbazir utk semua tu. Tapi jgn menyesal sb kita mampu walaupun tgh sengket.. hihi~

Bersyukur sebab kita masih mampu dapat, berbanding dgn org lain, yg lagi miskin dari kita.

Awan Biru said...

Benda paling mahal Awan pernah beli adalah Dellphy aka laptop Awan. Puas hati walaupun mahal sebab guna duit sendiri dan tanpa hutang.

ana raisya said...

banyak duit kan korg semue huhu

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link