"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, June 5, 2011

:: risau ::

"nombor yang anda dail tidak dapat dihubungi sila cuba sebentar lagi "

opereter maxis cakap setiap kali aku cuba untuk call mR hati..mane die pergi ni..risau..dari semalam lagi..bagi mesej,mesej pending...

last mesej petang semalam..sebab aku bagi mesej kat dia habaq nak drive pi Serdang abik sepupu..pastu dia kata hati-hati..balik je sampai rumah terus mesej..tengok mesej pending..try call..opereter jawab..means hp dia cam off..
tapi baru sat tadi call..pun macam tu gak..mana die pergi ni..
hati berdebar-debar..tibe-tibe hilang....

sayang..jangan buat ayang risau pliz...............
;((


hope jap lagi dia on hp...

luv worried........

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link