"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Friday, June 3, 2011

:: cam ni rupenye PD (Port Dikson)::

ai semue.erm aku still penat lagi ni..dok drive dari PDpi Banting..jenuh gak penat walaupun Sejam..almaklumlah tempat orang jadi nampak jauh ja..letih..
aku g sane untuk bercuti..berdua ja dengan adik aku..hihi...do kat condo owh..jangan memain..memang syok..ade swimming pool bagai...siap mandi di sana..berenang-renang lepaskan gian setelah lama bena x berenang..hihi...
benda tak rancang sebenarnye..mule-mule tu niat nak pi Sabtu ni untuk jumpe mR hati..tapi dan dan je nak pi semalam ari khamis..aku drive lalu jalan belok sane belok sini lalu bukit turun bukit..letih owh..sebab aku drive sorang..adik aku dok menguyah je..
n sampai je sane aku bagi mesej kat mR hati

"papa,ayang ada kat PD PERDANA "

ni tempat kami menginap le....syok bab tengok sane cek keliling rumah dulu..x perasan dan x dengar mR hati call 10kali...hiii..
pastu aku dok call balik..
aku : sayang kat PD da ni
mR hati : awat datang tak bagitahu..papa x de kat kem..papa ada kat dalam hutan..arahan mengejut pagi tadi...ade perasmian penutup budak-budak latihan ni
aku:(agak kecewe sebab tak dapat jumpe,tapi memang tak bniat nak datang sane untuk jumpe die..just nak bercuti,tapi org kate sambil menyelam minum air) hihi bersambung..............................
tak pe la da arahan...baik-baik na kat sana
mR hati : kalau papa ade..papa da suruh mama ambik papa kat kem...jalan-jalan tunjuk-tunjuk kawasan PD ni...makan sama-sama...
aku : tak pe lain kali ade kan...
mR hati : tu la datang x nak gth..
aku : hihi...i love u.
mR hati : luv u tooo sayang..sori erk..lain kali papa ajak mama pi jalan-jalan..tu la datang bercuti time orang lain berkerja..tahu la cikgu cuti..hihi
aku: papa ni...x pe naik "mimi"...k la nak mandi ..bye..salam..miss u...
mR hati : miss u tooo..wslam..

n than aku dok terjun kolam la..haha mandi lama-lama dalam tu...pastu malam nya pi round PD ..sesat na...haha pening aku dok jalan kat situ..pusing cini trafit light..simpng sini trafit light dpn simpng skit trafit light...dekat-dekat trafit light die...banyak jalan sahala n round board..
sebelum nak kuar mesej mR hati

aku :papa,ayang nak pi ronda PD
mR hati : da malam-malam ni..nak buat pe?
aku : nak cari "abang askar " haha
mR hati : galak na...pi la..
aku : x la..saje je kuar pi jalan-jalan...sekejap aje..
mR hati :mentang-mentang orang dalam hutan..

....tak lame pastu tu aku dok drive da.............n aku bagi mesej kat mR hati lagi..

aku : papaaaaaaaaaaaa.................kami sesat..
mR hati :pi mana boleh sesat..
aku:ntah....

...aku diam cari jalan keluar....

mR hati : ingat!! mama tahu papa macam mana kan..
aku: ya..i know..jangan balik lewat..

ye pas sesat tu aku tengok betul-betul sidboard jalan tu..ye la aku x de sape-sape..kwn aku cakap jalan je mana-mana pasti ade jalan keluar..kalau x de gak jalan cari balai polis...haha..risau toi mR hati tu..hihi..tapi aku diam je cari gak jalan kuar..akhirnye....keluar gak..bile salah jalan cam tu la..ha jalan lagi malam-malam..tak  terime dengan rabunnya tu..huhu..ya aku ni x ley drive malam sebenarnya..tapi belasah gak..hiih

bergambor je..huhu

ade chllge ke????hiih

anak sapa tu ??

yup memang aku tak balik lewat...kejap je..sebelum tu singgah kedai tepi jalan mcari barang bt kenang-kenagan...
taraa....ni la..gelang azimat...haha...siap ley tulis nama...tengok tu nama ape..."RAISYA" hihi..
jangan jeles....
raihana + syarul = raisya....ape macam???kiki



n the and...lastly..aku bali ke Banting semule....dengan hati agak beat..ahu kenape??
sebab malam tadi aku tido cam kat obersi..oversea........icon memanjang..hihi n berat gak sebab x dan nak pi jumpe mR hati..lain kali..x de rezeki..
pastikan datang sana bagitahu..hihi....
mahal-mahal la barang kat sane..makan lagi mahal..tak larat duk lama-lama sehari semalam je la..hihi....
nanti datang bawa family pi main ayaq laut plak..hihi...
nak tido..letih...

luv...............

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link