"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, May 2, 2011

:: serba salah tapi bukan salah aku::

cam ne nak tidoq awal kalau orang yang kita sayang tu tak maafkan kite...erm ..
bukan gaduh tapi ade perselisihan faham sikit..ye la..
tadi mesej dgn mR hati..tibe-tibe je die senyap...da lame senyap tibe-tibe muncul balik..pastu hilang lagi...last tadi dia bagi mesej ni..

mR hati : sayang..
aku: ape lagi!!


sungguh garang bukan..hihi..ye la da la dok hilang-hilang je pastu setiap bagi mesej panggil nama kite..da panggil kite bila da balas hilang lagi..pelik aku..
geram tahu tak..cuti ke x cuti ke same je..aiyak...
da la mod aku tak ok tak baik die cam tu lagi...iskh...

sayang minta maaf papa....

luv....no sleep...

2 comments:

Awan Biru said...

Sabar sis. Dia nak uji sis mungkin.

ana raisya said...

ye dugaan yg ntah sampai bile.

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link