"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, May 4, 2011

:: Segmen Puanbee : Review Blog Raihanibtisam ::

salam...ha puan bee da reviem blog aku da nie..terima kak..
adeh banyak lagi yang perlu aku perbetulkan..hiih...
ni klik tengok    .
erm.....jadi mulai sekarng ni kena banyak la godek-godek blog orang lain cam ne kan..hiih..


terima kasih akak...hihi

3 comments:

puanbee said...

sama2 banyak kan baca ..pergi blog org tu fokus bahagian tutor akk dulu2 cam tu ler..

LanaBusyBee said...

hi raihan..so far, pada pandangn mata akak la kan, ok jer blog raihan ni..kemas..xde yang serabut, cuma pada title tajuk entry tu, raihan besarkan sket fontnya(boleh bezakan antara entry yg baru nnt ^^), font pada entry, dh ok kaler putih dgn merah, if merah dgn hitam tak masuk, ni adalah HCI (human computer interactive), kaler tu penting...kalau nk tulisan warna hitam, mesti background light pink yer ^^...

itu jer dik, ok dah yg lainnya ^^...

ana raisya said...

ok kak lana

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link