"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Thursday, May 5, 2011

:: aku mabuk::

salam...ai all...
erm panas sungguh ptg ari ni...
aku pi kedai tadi sat beli 100 plus..lega sikit..
erm pagi tadi aku pi tabika terlambat sikit..
da la lambat pastu minyak moto habis plak..
pi la isi minyak kat shell..

aku:pam no 13
tokey shell : ok

aku pun pi la isi minyak...time angkat pam tu tgk minyak tak jalan lagi..rupe-rupenye salah pam....
pas tu dengan kesengalan diri ni baru teringat yang aku pi cakap kat tokey minyak tu pam no lain..aiyak..hhaha
pi la kat tokey shell tu tanye..

aku:pam saya..(aku tak habis ckp lagi)
tokey shell: wei ko pagi-pagi mabuk da ke?aku da bt on balik pam ko..ko letk balik bt pe..
aku:ye ke...hihiih (gelak sebab malu)
hahaha

time kat sekolah pun same..da buka pintu tabika boleh plak aku tutup balik..hahaha...

hihi ni agaknyer..kes malam tadi aku kena hempap dengan sesuatu..time tidoq..kihkih..
mR hati dok takut-takut lagi..aiyak....die kate..
"ade bende yang sayang kat ayang tu,tu sal tido die peluk n hempap",padan muke sayang tu la tidoq tak basuh kaki,x bace doa" 

takut wei..rase badan kebas n sesak nafas..sape penah rase bende tu mesti tahu ape yang aku rase..hihi

k luv...

2 comments:

phoenixstudio said...

kene hempap ape?jeng3..xD

ana raisya said...

ntah...haha

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link