"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, May 1, 2011

: " SEGMEN : PENULIS SENJA CARI BLOG BLUE AND PINK "

penulis senja


salam Ai all....ha sape nak join segmen penulis senje ni..ia untuk blog-blog yang wane pink n wane biru je..hihiih
ok sebab ape suke wane pink n biru...kobinasi warna yang menarik ni kan... 

PINK    >> menenangkan....
                  >> lembut...
                  >> comel....sweet...nampak muke tambah manis..hihi

BIRU   :: lembut...
                 ::  cantik..
                 ::   tenang,tenang macam laut yang tenang tanpa ada gelore......
                 ::  suke gile r..hihi...
                 ::  sesuai dengan warna kulit...

PS ni..nak kutuk macam mane ye..sebab nampak ok je..baik je..laju pun laju...tenang je tengok keindahan matahari tu...terbaik la..nak masuk pun laju je...x de prob..x de wiged yang ntah ape-ape..kemas je la..hihi....

tu je la....mencube....


ha sape nak join mai main klik je ni ok..pandai semue...

terima kasih..

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link