"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, May 1, 2011

:: rindu kawan lama ::

salam..ai ai....seronok gile aku 2 hari ni..perut konyang bona ni r..hihi.. ye r dengan gaji da masyuk..member belanje lagi..huhu...semalam kat pantai Morib....aku pi jumpe rakan-rakan sekolah menengah dolu-dolu..walaupun tak ramai tapi tetap meriah..hihi...
perut kenyang hati senang..hihi 








nora n azam..bukan couple.

kekah kentang haha

aini

senyum cinta (aku lah) hihi

Ala bucuk-cuk dgn shari

ngan bakri..yum yum..kami memang rapat


nizam n nora



nakal tau mereke...hihi

seronok la...setelah sekian lame tak jumpe baru dapat jumpe 
n than bile da jumpe tu macam-macam perancangan r kami nak buat..
perancagan sekarang nak bt picnik kat waterfalls..tengok la cam ne..insyallah akan jadi..hihi seronok..huhu..tak sabar untuk hari itu..
terima kasih pada nizam,bakri,nora,shaari,azam n aku....hihi yang lain-lain tu semue sibuk...keje..belajar..hihi

5 comments:

mizan -CinCan- said...

huii!! bkn nk ajak aku!!

ana raisya said...

hahah sori..semue bukn dirncg..bkn ke ko selalu keje..sibuk memanjng..hahah lain kali na..time kite nak bt event ayaq terjun tu..hihi

Anonymous said...

i like... mizan..hang kne join picnic k.. ak lupe id google ak..haha

Anonymous said...

i like... mizan..hang kne join picnic k.. ak lupe id google ak..haha ~bakri

ana raisya said...

ha jom mizan..

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link