"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, May 2, 2011

"Kisah Candid Pictureku"







salam ai all...ha tgk ni...da nak join segmen gamber candit plak..hihi..siape anjurkan ni.. genkcorner....,, 
korang nak join just klik je nama genkcorner tu tadi..

ok aku da pilih satu gambar kegemaran aku ni..hihi... 
ambik engkau
 ni dia..huhu..aku ase ni la candit yang lawa n agak klako bagi aku la..citernyer cam ni..ok candit ni masa hari raya pertama tahun 2009..ha habik ko lame gitu..da suke jadi aku simpan la kan..aku nak betulkan baju aku tu..yang lelaki tu bukan pakwe ok..die sepupu aku..yang die pun nak betulkan baju kat depan cermin tingkap tu..kat tingkap pun ley jadi kan..huhu pantang nampk cermin....tapi nampak cam kiteorang ni nak buat persediaan untuk gaduh plak kan...ye la dgn tangan sepupu tu ala-ala nak menumbuk aku..haha
hihi..agak kalakar la gak..bagi aku la...aku tak perasan sape yang dok ambik pic ni...hihi...
 ok ni pic yang sebenar..agak manje bukan..hihi..sepupu aku tu jauh dari mude dari aku...

ok sekian.....

sesiapa nak join ley la ...klik cini

2 comments:

genkconer said...

makasi sudi join contest pertama genkcorner...
penyertaan anda di terima..
semoga berjaya :)

ana raisya said...

same-same..hiih harp2 bjye la..

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link