"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, April 23, 2011

:: "Segmen Blog Review Pak Cek Biola" ::

salam semue ......sape nak ikut review blog die...klik cni... 




ok warne kegemaran ana Biru TIFFANY..biru kehijauan...susah gak nak cari warna ni...hihi minat sebab die soft je..eh terlebih-lebih plak...
 3 juta???banyak tu...
1- 1.5 bagi kat mak ayah....
2-sedekah kat rumah amal..anak yatim ..o ape2 je la tempat yg perlukan bantuan..
3-lebih dari semue pembahagian buat menambung untuk masa depan sendiri dan anak-anak akan datang..hihi

ana nak tag 
alyn 

n sori to say..sebab x dapt nak upload header tu....x tahu nape..tapi nak cube gak masuk....

luv.....sape nak join  klik ..
salam...


4 comments:

Rozuan Ismail said...

THANK YOU,X PELAH PASAL HEADER TU,NAK BUAT MCM MANA

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

salam...singgah dari blog pak cek biola..hai geng biru! hehe... :)

GeminiGurlz said...

singgah... geng biru........!!

ana raisya said...

tq all

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link