"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, March 13, 2011

:: silap umur da::

terasa malu dan panas di pipi..hihi erm berkenalan bukan la main lame..umur pun boleh salah..pe la aku ni..hihi sebenarnya tadi mR hati dok tengur aku hihi..

mama..umur papa baru 25 la bukan 26..tahun 86 bukan 85 ...mama

hahaha malu gile..siap wish besday umur 26 thun da..hahaha..tu la lain kali inform bagi terang..hihi...

sayang minta maaf...:)) chil chil....

serius tadi dok gayut dgn die gelak je..kelakar...
ape yg kelakar sgt tu nth la...sya n mR hati je yg tahu...huhu
jgn jeles tau....tau tau..

sekarang kami dok tunggu lagi sebulan untuk ctc die...n die ctc aku....kite tgk siape yg ley tahan rindu paling lama..hihi
tadi buat perjanjian cam tu..
no text no calling...huhu

kalau couple lain kan 24jam mesti nak text..tapi kami lain sikit...
kami hubungi bila ada perkara yg penting sangat...owh tinggal-tinggalkan pesan..
saje nak bagi kumpul rindu banyak-banyak..hihi..

erm sekarang pun cam tu..dalam seminggu tu cume 2 or 3 kali je ctc..tu pun just msj..

" mama g tabika dulu,take care" 

"papa duty mlm ni"
macam ni la kami..hihi

luv n miss u....
adios..

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link