"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, February 13, 2011

:: kerete kebal::

ingat moto je ley wikang kerete kebal pun boleh tau...sape berani...huhu





"sejak bila kakak minat kereta kebal ni?" pak cik aku tanye kat aku sebab aku tukar pic profile kat  FB
huhu..semenjak aku kenal dgn mR hati la....hihi 
die tu jurulatih untuk pelatih yang baru masuk kat KEM di PD..
mR hati ni kerja dibahagian bantuan kenderaan..erm tu yg jadi minat dgn kerete kebal...hihi die drive kerete kebal tu..aku panggil suka kerete kebal tp mR hati tu kalau dok cerita die panggil kerete perisai kire same je la maksudnyer tu.......hihi.....


time ni die tengah ambik kursus kereta kebal berantai (lesen I)


teringin nak tgk cam ne la keadaan di dalam kerete perisai tu...mesti cam rimas...haha ade air cond bagus..huhu...
nak bawk x boleh tgk dari jauh je la jawabnyer... 


luv u papa....

k adios...

2 comments:

awEEN said...

awk tau x kite de persamaan..persamaan nye ialah kapel gan askar hehehee....

ana raisya said...

salam..ai ai awen...seronok ke kapel dgn askar tu...hihi

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link