"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, February 22, 2011

:: inspira vs mittsubishi::

ai yai yai..



inspira

mitsubishi




2 jenis model kereta yang mahal wei..aku mampu ke??? gaji setahun pun x mampu lagi nak beli cash n carry...hihi

kerete yang lebih kurang je reka bentuknyer...tp jename je lain....

sebenarnya x nak citer pasal kereta ni sangat coz aku ni x le tahu sangat pasal kereta ni r...huh
malam ri tu ade la bergayut-gayut dengan mR hati aku ni r..aku suh die beli kan kereta...die kate

"x pe nnti papa belikan kereta sorong."


dari ri tu cakap cam tu je...erm..pastu terkeluar la ayat nak suh belikan kereta inspira...jadi die pun berminat juga sebenarnya cume duit tu x mencukupi..hihi

aku: kite share ye papa nak tak..hihi ...papa beli kereta mama yang gune..ok kan kan kan
mR hati: ye la tu pandai sayang papa ni,tapi papa nak kereta lancer la ma...
aku: daripada kereta lancer tu (macam tahu je tu kereta ape,padahal....) baik papa beli mitsubishi
mR hati: ma............hihi.mama o mama.........mitsubishi dgn lancer tu same la sayang ku...

aku : eh?malu nyer sayang...hihi mn mama tahu...
mR hati : cam ne nak beli kereta ni tu pun x reti beza...

almaklumlah bile aku ni x tahu pape pasal kereta ccam ni la jadinye..jadi akan datang la baru ade kereta sendiri tak tahu la bile nyer...



malam ni on duty 24hours..take care papa..luv u

2 comments:

Wana De'Amor said...

askar mmg minat mitsubishi la..dan lancer..kahkahkah~

ana raisya said...

erm tu la pasal...tp same la 2 tu..huhu

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link