"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, March 24, 2014

:: sakit hati bila .............. ::

 
dalam kegembiraan ana untuk majlis perkahwinan ini..memang ada yang buat ana strees bengang sakit hati...kita da bayar mahal-mahal tibe tibe kata itu ini tak ada..kita percaya servis dia ..dia buat macam ni...makan la duit aku dengan kerja ko macam tu..memang bengang sangat...
alkisah mcam ni..ana x boleh tengok cermin masa makeup nikah..n than da la mak andam datang lewat..makeupnya sangat-sangat-sangat la teruk!! habis belang-belang muka ana bintik2 hitam sebab ana kuat berpeluh..sebagai mak andam dia kena tahu apa jenis kulit muka kita..betul tak..tu pasal la kita kena panggil mak andam untuk rias muka kita...kalau tahu dia makeup macam tu baik ana makeup sendri...muka ana ni jenis tak ley pakai makeup clon yg kat pasar-pasar malam ni sebab tak kan boleh lekat...tak tahu la kenpa...lepas pada nikah ana call balik mak andam suruh remove makeup ana dan pakai makeup original...sampai hati dia buat ana mcam ni..pakai makeup ori ok je..ni makeup mana ntah..ingat kita x tahu..die kate muka ana kulit bermaslah..ello ana bukan kulit berminyak o bejrwat..kulit ana normal ok..kalau berjerwat sekli pun dia sebagai mak andam kena tahu mcam mane nak cover...pelik...x nak mengaku kesalahan dia.. n one more lagi ana punya carpet merah  dan pintu gerbang x ada..memang sangat-sangat kecewa..dalam pakej ada... ana x nak promot andaman dia kat sapa-sapa lagi...memang  sangat-sangat makan duit orang.... x berkat bukan apa.. x telus..
k bye!!

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link