"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, January 25, 2014

:: 1 bulan 2 minggu ::

 
 
hai kawan kwan semua...lama da tak update blog ni sebab kesibukkan masa..masa sekarang terhad..huhu macam bisnewomen..1 bulan 2 minggu masa yang sangat singkat bagi ana...alahai.... tapi satu persiapan pun tak buat lagi..yang ada hanya kad jemputan yang belum diedarkan...huhu baru dapat semalam kan...sekarang duk sibik dengan kerja macam mana nak fokus pada perkahwinan..semoga Allah permudahkanlah Amin...En syarul masih menungu turn untuk jumpa dengan pemerihtah dia...kahwin dengan Askar banyak aturannya..banyak orang yang nak kena jumpa.....

2 comments:

ayut said...

Yup btul..byk sgt dia akan kna jmpe...hihi.apa pon hargai masa dlm persiapan ni sbb nnt rinduuuu..hihi.moga dipermudahkan ye ana..

Isabel Diaz said...

Semoga berjalan lancar

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link