"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, December 11, 2013

kesihatan :: jamu susuk dara ::

 ana sekarang guna ni..untuk kesihatan.... masker vagina dan faminie waash.... memang ade perbezaan la...wanita wanita kat luar knea cuba.. hihi



KENAPA MASKER VAGINA NI BEST??
>> sbb dia bykkk sgt khasiatnyaa..apa khasiat nya? meh nak citer..
1. masker vagina utk miss v:-
>> merapatkan lubang vagina, menjadikan permukaan vagina halus
>> menghilangkan gatal2 pada vagina
>> menarik keluar keputihan
>> menegangkan vagina, penggunaan berterusan akan mencerahkan kws vagina dan mengembalikan warna pink sebenar
>> Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat
2. Masker vagina untuk kulit:
>> menghilangkan rasa gatal2 pada mana2 bhg kulit
>> mengecutkan dan mengeringkan luka2 dan kudis pada kulit dan sel2 kulit mati akan tertanggal setelah kulit kering
>> menghaluskan bhg kulit yg berparut
3. Masker vagina utk celah2 yg gelap:-
>> mencerahkan bahagian yg gelap seperti di bwh lengan, pelipat bwh lutut, celah peha, leher
4. Masker vagina utk kanak-kanak:-
>> menghilangkan ruam lampin
>> menghilangkan kesan gatal digigit nyamuk
>> memulihkan eczema pada kulit
5. Kegunaan lain:-
>> mengecutkan buasir
>> memudarkan panau
HARGA: RM25/5gram >> TIDAK TERMASUK KOS POSLAJU





FEMININE WASH  rm 48.00
 PERCAYA ATAU TIDAK? Feminin Wash ini mampu menarik keluar KEPUTIHAN, MENGHILANGKAN GATAL, BAU & MERAPATKAN MISS V anda sehingga 90%..
 Ya, betul! hampir 100% pelanggan kami yang menggunakan Feminin Wash ini amat berpuas hati dan terus menjadi pelanggan tetap kami.
 Sebelum ini…
 Pelanggan ada bagitau, mereka susah untuk mendapatkan pencuci MISS V yang benar-benar dapat menghilangkan gatal, bau dan keputihan mereka..
 Tetapi selepas jumpa “kami”
 Mereka berkata! “Alhamdulillah, inilah yang saya cari selama ini!” selepas menggunakan pencuci MISS V ini, keputihan semakin kurang, bau & gatal juga terus hilang malah mampu merapatkan faraj.
 FUHHHH!!!!! banyak lagi yang mereka kata..
Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan ra sa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidan berubat dan mencegah keputihan.
 Kandungan:
herba arab,
cengkih,
extrak sireh
manjakani.
 **Testimoni Ibu mengandung
memang bestla feminine wash ni..
kmarin pakai dlm jam 4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..tym tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huhu..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah..^
—————————————————————————-
**feminin Wash and Masker Vagina,..
 Serius saya cakap,.. sapa yg dah guna pasti akan repeat oder,.
FW pertama yg benar2 memuaskan hati,.. cejukkkk,.. kering selesa, wangi,.. yg paling penting,,.. BERUBAT!!
 matilah kuman keputihan punca gatal2,..
 —————————————————————————-
**Feminine wash RM 48
 Kalau belum cuba, elok beli sekarang..sbb permintaan tgh meningkat.
 kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD…mmg gempak gi
ler..rasa segar sangat…mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..
Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat…sedikit sahaja sudah menckupi…
 Tak rugi beli dgn RM48, anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan..
 tak caya dia mmg COOL?? beli satu tengokkk..
~ FEMININE WASH (FW) = RM48 <<KLIK SINI UTK INFO>>

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link