"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, October 23, 2013

:: tersenguk senguk ::

 
 
ai korang semua.... erm minggu lepas ana balik lagi ke kedah untuk lawat bakal bapak mentua..tapi bukan berdua tapi berlima dengan mak abah n adik...tido di hotel seri malaysia kulim.. best tau kat sana...makn tido sahaja..haha sebab tunang ana menjaga abah dia di hospital..nak merayau pun tak boleh sebab hujan dengan lebatnya..kan sekarang ni negeri belah utara kena banjir..kesian pada budak-budak nak periksa tu kan...
tersenguk senguk tu bila konon dalam kereta ana nak teman tunang drive..kihkih..tapi ana teman dalam mimpi...lepas tu dia tegur plak tu....
"ayang tersenguk senguk tidur,da tersenguk bangun konon...siap pakai rayban tapi tido"
ade malu okey.. cover jawapan dari ana
"bukan tido tapi terlelap"
"ye la yang...nak tido tido je la.... tersenguk senguk...hahahah"
die punye gelak memalkan aku okey...1rnr dengar haha tipu je
 
k r malu lagi sampai la ni bila kena tegur...
 
 

ok tibe tibe keluar gambar kek.... nak kek plak pepagi ni r... yum yum
eh nak order kek ni ke... klik ni owner kek

1 comment:

ros_reeza said...

kek purple.. nak jugak.. bab tidur dalam kereta tu , ros memang pakar. hahah.. dah tidur, bila tersengguk tu kan, boleh pulak cover, konon tak tidur.. buat-buat sembang.. hihi.. husband Ros gelak je..

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link