"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, August 28, 2013

:: rumah terbuka ::

salam ,,,,ahad lepas rumah ana ade buat rumah terbuka..jadi jemput la semua rakan rakan kaum kerabat orang tersayang semua la kan...
menu mee bandung muar,mee kari sg buaya,roti jalan ikan kihkih ,nasi impit,kuah kacang,ayam masak merah menyala,,ayaq oren...huhu banyak x menu? kek untuk besday sikecik tu r,,... jom layan gambar

ni memalam nak g umah mak cik..open house jugak..

ni siang nye...umah yg pertama..ade 4 rumah time tu..g umah pak cik mak cik dekat kg jawa klang . 


ni rumah paling last..perut da senak da hahah menu best best plak tu

ni open house kat umah ana ahad lepas 25.8..bdk baju purple yg tengah makan tu sambut besday sama hari dengan anak buah ana

sara ni r la anak buah ana dengan nenek nor nye

ptong kek 1 tahun

kek dia sedap tau

nak buat gak..

ana da tunang ana :)

nenek nor bagi hadiah gelang emas kau..jeles ana....time kecik kecik dulu x dapt pun macam tu

antara tetamu yg datang..ni pak cik sedara

tetamu sedara mara jiran tertangga

ni nenek kesayang..nenek semi namanye...


 ok tu saja..daaaa nak g keje


3 comments:

Iehah Farihah said...

raya sakan gitu erk..

Sya Mimie said...

rajinnya buat mkan2..

ana raihana said...

sakan sakan...mmg tiap tiap thun ade bt majlis mkn mkn ni

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link