"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, April 29, 2012

dugaan apa lagi diberi

ok semalam aku kata mR hati duk on d way g rumah aku..tapi x muncul-muncul kan..sebab die on d way ke hospital naik ambulans..sebab dia kemalangan jalan raya.. lagi bertambah-tambah sedih la aku.. dia baru keluar dari hospital seremban... sedih sangat..sekarang dia ada kat kem..nak masuk pun tak boleh kem tu..jadi mesej je la... dia duk menanggis sebab tak kesampaian jumpa emak ayah aku..aku ni lagi sedih sebab dia kemalangan..nasib tak teruk sangat..luka-luka je..
kenapa la dugaan itu bertimpa-timpa..
Ya Allah permudahkanlah urusan aku dan dia...

amin

1 comment:

Kancil 8349 said...

amin...semoga tenang selalu

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link