"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, November 13, 2011

:: kktd,kklw,adkk,khawin ::

erm hari sabtu dan ahad aku di temani dengan majlis-majlis yang macam ini..tapi enjoy....


senamrobik dulu untuk semua kakitangan yang terlibat..aku tak dan la nak senamnya bila kamera di tangan..ok aktiviti di atas dan di bawah ni dalam hari yang sama tempat yang lain..hari keluarga serta hari jantung sedunia..memnag seronok okey..huhu

acara yang sangat menarik..boling padang aceh..

ada pelbagai acara lain lagi..
nasi ambeng yang disediakan ade 50 dulang..banyak kan...




 ok yang ni untuk hari ni punye..memang syok bila dapat join senamrobik..ade juga acara berbasikal dan banyak lagi la,,

ok dan semua event...yang bawah ni event juga majlis khawin sedara aku belah emak aku..dekat tanjung mas,sepang...tema biru..lawa plak...yang paling penting pakaian pengantinya just baju kurung je...nampak sweet..huhu


ok done untuk minggu ni...next week lagi sibuk..ok tunggu sahaje apa yang menarik lagi..
untuk esok plak adalah event peperiksaan besar untuk student form5..SPM...gud luck untuk adik aku dan semua pelajar yang menjalani peperiksaan esok..:)

3 comments:

Kancil 8349 said...

bestnya tengok acara kamu nie....seronok dan meriah

ana raisya said...

mmg meriah..tp pent nye..aduhai

dhiera said...

meriah ye!!

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link