"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Wednesday, September 28, 2011

:: SEGMEN : Lagu Ini ... ::

ai ai...ase serius aku malas nak update blog..tapi tetibe nampak segmen yang cam menarik la gitu....


ok nak join klik baner di atas okey.....

ok aku pilih lagu nie....

 cinta antara benua/arni nazira

Tiada kata harus kulafazkan
Untuk menyatakan cintaku padamu
Hembusan rindu antara benua
Ternyata syahdu membelai

Aku jua sepertimu kasih
Merindumu sepanjang hayatku
Sabarlah menanti hadirku

Walau berjauhan... walau kesunyian
Kutetap menantimu hingga akhir nanti
Itulah sumpah kita yang terpatri
Tak mungkinkan terlerai selamanya

Tiada kata harus kulafazkan
Asyiknya debar cintaku padamu
Riak asmara yang mengusap hati
Ternyata hebatnya cinta...

lagu ni banyak sangat cerite..aishk nak jugak..huhu sebab kami sorang utara sorang selatan...
dan nak share lagi satu lagu....

 baik - baik sayang / wali band

aku tak ingin kau menangis bersedih
sudahi air mata darimu
yang aku ingin arti hadir diriku
kan menghapus lukamu sayang

karna bagiku kau kehormatanku
dengarkan, dengarkan aku
reff:
hanya satu pintaku
untukmu dan hidupmu
baik-baik sayang
ada aku untukmu
hanya satu pintaku
di siang dan malammu
baik-baik sayang
karna aku untukmu
semua keinginan akan aku lakukan
sekuat semampuku, sayang
karna bagiku kau kehormatanku
dengarkan, dengarkan aku


suke dengar lagu ni sebab..mR hati duk nyanyikan..tapi kalau kite fahamkan liriknya memang sungguh mendalam..hihi

enjoy ok..hihi

4 comments:

Ini Kisah Tia said...

lagu pertama , Tia baru petama kali dengar .. yang kedua , ehemmmm .. ingat dekat seseorang pulak :)

~iz~ said...

baik2 sayang tu..memang minat sangat..:)

singgah sini dari ruangan yg sama yer..:)

Fahz said...

lagu 2nd nie buat saya teringat pada seseorg..ngah wat pe dia ye :) dr segmen yg sama :))

Kancil 8349 said...

salam

lagu pertama tu mempunyai kenangan tersendiri dalam hidup kancil...best lagu tu...yang kedua tu. Entah mengapa Kancil kurang berminat. Walaupun kancil tahu ramai yang menyukainya...:(

datang singgah dari segmen yang sama...kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lagu-ini.html

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link