"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Sunday, September 25, 2011

:: merajuk dapat hadiah ::

ai all...kembali lagi....ai yaya...letih sangat ari ni dan semalam sebab banyak sangat open house yang ade...erm..
semalam pergi balai polis petaling jaya..ha.bukan buat report or kena report or kena tahan okey..pergi sana sebab pak cik aku buat open house..nak tahu tak...kami sekeluarga sesat..kihkih...tahu la kalau da masu higway tu jalan nak u-turn kan jauh..ha dapat la tol melambak-lambak kena..n last choice mengelak kena tol ialah..pak cik aku datang ambik kami..hihi
makan-makan sampai kenyang jumpa nenek aku plak,,,,kat situ nenek aku dok tanye...

nenek : "da pergi kelantan ke belum"
aku : kelantan?pergi rumah siapa?
nenek : kate pak we nak pinjam bawak pergi sana?
tetibe emak aku menyampuk...: bukan kelantan tapi kedah..
nenek : owh kedah..ha bila lagi..cepat la ye sementara nenek masih sihat ni..
aku : amin (dalam hati ) :))

dan kemudian teruskan perjalanan nak balik cepat..sebab aku ada lagi 2 open house n the adn..mR hati dok cal kate ade kat Banting..dia ni pun satu hal gak..nak datang tak bagitahu..walawei serbe salah sungguh...

n than balik terus anta emak n abah pusing balik ke Banting ambik mR hati n teru pergi ke Tali Air,Morib untuk pergi ke rumah kawan adik aku..ha makan lagi..pastu g rumah member aku kat labuhan dagang..hihi makan dan makan lagi...
sebelum balik singgah The Store cari album...untuk kami berdua..nanti da siap baru bagi tengok okey..n aku .... dapat angry bird dari mR hati...

comey kan ..

terime kasih sayang

setelah merajuk baru dapat patung tu..hiih dan yang  malu sebab bawak cam tu je...semalam kan sabtu..hari tanpa plastik..kalau nak gak plastik kena bayar 20sen..sebab nak jimat bawak je 2 bji patung tu kehulur kehilir..nasib kecil..kalau besar...adeh..
dan salam-salam kemudian balik..



k la luv is cinta..hati berbunga-bunga..;)

1 comment:

Kancil 8349 said...

salam,

kancil mengajak kamu menyertai segmen kancil. Jika sudi jomlah beramai - ramai menyertai segmen ketiga kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-kancil8349-pengalaman-semasa.html

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link