"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, September 19, 2011

:: hari ahad ::

jumaat sudah...sabtu pun sudah..la ni hari ahad plak...lagi letih..kena drive lagi jauh siap bersesat-seat jalan hihi..tapi memang seronok..hujan bersama...jalan bersama..yek plak...ok jom tengok kami g mane...

kami x sama kan

tak dapat naik dapat bergambar jadilah

hihi

kenape ni



bakal isteri kepada pemandu kerete dibelakang nie

kami jalan-jalan vs berdating di Muzium Army di Pd....erm banyak kesah-kesah sejarah kat sna..ok bagi sesiapa yang belum pergi dan nak pergi boleh pergi..sebab masuk kat dalam tu percuma je..baik untuk pelajar-pelajar sekolah yang nak tahu kesah sejarah....masuk exam ok ape yg ade kat situ...

urm urm
nak buke pintu pun bersama

adik aku ni posing memanjang

gaya makan cam tepi pantai hakikatnya tepi kipas....hihi
pas da letih bace sejarah-sejarah tu..pi teluk kemang jejalan dan makan-makan....yang x syok nye..jumpa plak kwan mR hati ni....erm da kantoi...hihi....
dan tak syok lagi...sebab time panas-panas terik tu mR hati suh aku minum air suam je....ha tidak..!! pertama kali dalam hidup aku makan kat luar minum air suam tau...sedih sangat..tgk adik mintak ABC plak...eee...x suke..sebab menyebab kene minum air suam...aku kehilangan suara buat kedua kalinya dalam tahun ni...sadis sungguh..huhu dan kena sound setegas2nye...dengan mR hati minum ayaq suam ja........bile dapat air suam tu ..bukan suam tapi air panas...aisk...
tapi ape-ape pun seronok gak la..walaupun sesat jauh nak pi kem ambik Mr hati ni..akhirnya jumpe gak...hihi...padahal kem kat tepi jalan je..hihi



luv is cinta

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link