"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, August 13, 2011

:: SEGMEN:istana biru nak berkenalan ::


ai selamat malam semue..huhu nak join segmen istana biru ni...jom jom..klik klik banner ni



nama penuh, norraihana mahadi...orang panggil ana or raihana or kakak...hiih....
nama ni abah aku yang bagi...kalau ikut makna untuk nama penuh tak ade..tapi kalau diceraikan,,,,,
nor > cahaya
raihan > bunga syurga,tumbuhan yang harum,wangian
ana > saya
 raihanah >>> perempuan yang luhur (kena tambah "h") hihi

penah jugak tanya abah mana dapat nama ni...abah kata time nurse mintak nama bby dulu abah pakai sebut je nama tu..nasiblah maksudnye tu baik..hihi
tapi bersyukurlah dengan maksud nama yang ade ni....gembira sesangat ade nama ni..sebab tak ramai orang yang ada nama serupa...hihi

sifat baik....susah nak marah orang...dan senyum bila jumpa orang...
sifat buruk .... suke sakat budak kecik sampai budak tu nanggis..hihi

  the and..

salam senyum cinta..


luv is cinta








12 comments:

PeRmAtA bIrU said...

terima kasih yer join segmen nih... sangt2 menghargai...:)

nama sedap la.... sama macam maksud yang baik...:)

wah bagus lah penyabar... :)

bab sakat samapai nangis nih.. boleh dikatakan kita sama la.. hahahah...

thanks yer join..:)

Muhammad Burn said...

mmg suka snyum yer... hehe

PeRmAtA bIrU said...

jom2 berkenalan dengan kawan2 yang lain..:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-istana-biru-nak-berkenalan-da.html

iMBobo said...

singgah dr segmen yg sama :D salam perkenalan :)

Zul Fattah said...

jahat ni.. apa pun tak boleh..kasian kat budak tu..

anyaway happy blogging..
nice to meet u..
already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

faLiaa said...

hi!,terima kasih sudi singgah belog saye,salam perkenalan,dtg sini dgn senyuman :)polo U

btw,pls like pic saye jap ye,TQ sgt5
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/08/saya-suka-hari-rayaa.html

AlfiEean WaRsi said...

jahat erk tuan punya blog suka sakat bebudak...pdhal sy pun sama jer...hahaha...keep senyum yer, mmg terserlak keayuan tuan punya blog dgn senyum...nice meaning of ur name =]
n mekaceh ats comment anda =]
selamat aidilfitri gak =]

Dalila Diela said...

tq coz sudi singgh blog saya dari segmen nie..
salam perkenalan ana :)

yayath said...

hye:)salam perkenalan~~

hehe..kita sama la...susah nak marah orang..pandai senyum je:)hehehe

suraiya sofia said...

selamat berkenalan....datang follow awak...cantik nama awak..=)

'Ainun Qalbi said...

salam kenal n follow awak

Shorim Kasih said...

salam kenalan..

http://syariat-kasih.blogspot.com/

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link