"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, August 16, 2011

:: hilang dicari ::

salam untuk semue..ai yaya aku baru sempat nak update blog hari ini..sebab ape..sebab semalam aku penat duk bekerja..hari ini penat gak...bile kena cover 2 kelas masak semue bagai..tapi steady lagi la bulan puase nie..
huhu siapa yang duk hilang nak dicari tu......manusia...ya manusia yang comel ni...haha
aku r..
.aku hilang ahad ri tu..time shopping barang raya konon....
nak nanggis pun ada..ahaks..kena tinggal dengan mR hati...

sebenarnya tak la kena tinggal..aku yang tinggalkan dia...ye r duk sibuk belek-belek tundung toleh belakang dia tak ada..da la dengan ramai orang..sesak..menyemak..tanggisan anak-anak lagi..auh pening panas.....uwh banyak kan..haha....
aku ni penakut sikit orangnya...cari punya cari...bila toleh belakang lagi sekali mR hati ade...huhu buat muke pelik...

aku : yang g mana,org cari..
mR hati : g mn? papa dari tadi kat belakang ayg...
aku : tipu..tadi org cari x jumpe..
mR hati : tu la..cari pi sana pi sini x jumpa juga tudung tu....bile masuk kedai pakai masuk je..ha kan papa da hilang...haha
aku : sayang!!


serius aku ni memang agak penakut lagi-lagi orang ramai cam tu..huhu sesak..semue yang aku panndang jadi cam kelam kabut..hihi

last-last x dapat gak tudung tu..huhu ye la..aku ni jenis tgk kualiti kain..harga kain..haha memang tak memilih tapi ntah nape time tu aku rasa tak puas hati je.mR hati dok bising..n muke keletihan kian terserlah..haha jahat aku kan...ni kira pertama kali mR hati duk ikut aku shopping..ambik r ubat..hihi
nak gak ikut dan jumpa kan..almaklumlah mR hati tu nak g kursus pasni sampai bulan 12...
balik kehujanan...hihi

pergi aku drive balik die drive....wah!! lajuuu......... takut....mimi aku terkejut dengan keadaan tu...haha
aku sebenarnya bawa gak laju..tapi aku je yg penah bawa utk kereta aku sendiri..tapi ni pertama kali mR hati dok drive....
tobat kot..hahaha...
nama pun lelaki..dan dia pun selalu drive kerete gak...tapi kereta berantai la...jadi kereta kecik-kecik ni dia pandang sebelah mata....wah!! belagak sungguh....dia cakap okey bukan aku hahaha....

sekilas gambar yang ade....




 dia bising gak...dok ambik gambar je..haha suke ati akulah...haha..aku punye suke la...hiih...die jeles sebab tak ambik gambar dia...huhu


my lover :)



k luv is cinta


tunggu hp dari dia....bukan tukar hp..tapi pegang hp..ye la dia tu dok hilang hp je kalau kursus..la ni bak sini cek pegang na....

4 comments:

adlina said...

olo olo tomeynya!!!

Kancil 8349 said...

hahaha...memanglah dia jeles, kamu ndak ambil gambar dia...hehehe

Yumida said...

woooo...dating is romentik!

ana raisya said...

huhu doakan kami..amin

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link