"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Thursday, August 4, 2011

day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?

apa yang terjadi hari ni...aku sedih sangat sebab aku tengok kawan aku dok sedih je..huhu
sedih sebab kami kena berpisah setelah hampir setahun bersama.....bersama dalam satu bumbung kami berkerja..susah senang pun bersama..sama-sama cover n take over..jadi bile tibe-tibe dapat arahan bertukar agak berat gak lah..
cume aku je x nak nampak sangat kesedihan untuk tinggalkan kawan aku yang tersayang dan anak-anak murid aku tu..
aku kena kuat..menanggis dalam hati je....
kesian aku tengok kawan aku tu..walaupun dia da berkahwin..tp ntah la....

ayat paling sedih dan aku dokk teringat-ingat....dia cakap cam ni..

"ana,aku sedihlah berpisah dengan ko....aku tak nak berpisah dengan ko....ko ingat senang ke aku nk berpisah cam tu...susah gak tuk aku terima..
sedih sangat.."

untuk ida tersayang...aku tak mati lagi lah..jangan la sedih sangat..aku ada je ni...kalau ada ape-ape nanti ko contac je aku cam bese,kang kalau ank ko naggis je ko bgth akulah..hihi..mn th aku ley bg ape-ape petue..hihi

ok tu je yang terjadi hari ni...

sedih sangat..dengan nak raya lagi ni...nak berpisah lagi...syaduh je..macam-macam kami da rancang untuk selepas raya ni..tapi semue kami batalkan......


luv is cinta

2 comments:

Kancil 8349 said...

pertemuan pasti ada perpisahan...memang kamu seorang yang tabah...

ana raisya said...

tabah tu tak sgt la..kdg2 terglicir jugak

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link