"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Friday, July 1, 2011

:: seminggu 100 follower kembali ::

selamat malam semue...di sebabkan memalam ni masih muda..eh ye ke...erm da lewat gak rupenye..tapi mata tak nak pejam gak..jadi dok mengatal tgn ni nak pi bw ke sana ke mari... n jumpe la segmen ni..tu teringin nak join..klik ini....bagi sesiapa nak join...


....ok selamat menjoin..hihi



luv is cinta

26 comments:

Faztee Danisha said...

datang singgah sini..slm pknln
steak dari najis

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Seminggu 100 Follower Kembali

jom join
31-7 Birthday Giveaway

NA said...

Blog anda akan dilawat oleh para blogger kerana telah tersenarai dalam kumpulan 11. Hai salam perkenalan daripada saya, Wina1979 kumpulan 6

najihah sahami said...

hai geng grup 11^^

F.U.Z.Z.Y said...

weeewiiiit~!!!
cik fuzzy dtg singgah blog kamu :P
dpt link dr segmen ni lah..
dah follow kamu jugak :P
jum skodeng sini :)

F.U.Z.Z.Y said...

weeewiiiit~!!!
cik fuzzy dtg singgah blog kamu :P
dpt link dr segmen ni lah..
dah follow kamu jugak :P
jum skodeng sini :)

zieyra chomot said...

dari grup 11 . jalan2 sini n follow . jemput datang blog :D

daya said...

singgah sini n folow. jemput singgah blog saya.

http://dayahiedaya.blogspot.com

pha is said...

salam seminggu 100 follower...
saya datang terjah kumpulan 11...
jemput2 lah datang ke blog saya nanti ye...

NA said...

Jenuhnya jejak awak balik pada follower saya tadi. Profil awak takde link dan awak tak tinggal komen tapi saya cari satu2 pada senarai kumpulan. Hehe, sebab saya banyak masuk blog yang ikut serta bukan sahaja daripada kumpulan awak tetapi kumpulan lain. Apapun terima kasih kerana ikut dan saya ikut balik (saya nak pastikan saya dah ikut)

Qaseh Qhaleef said...

awcakk !
terjah sini ... sambil follow kamu ..
dri segmen encik freaky jugak ...
salam kenal ..
=)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuu..alya dtg nie nak terjah blog yg join Seminggu 100 Follower, haii selamat berkenalan! :D

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

ashafanie said...

DONE FOLLOW blog kump ke 11


Tahniah dah tersenarai
Singgah dari segmen Freaky utk follow blog ni..
Andai sudi, singgah follow my blog d kump 11..xde pksaan.

p/s:::Komen copy N paste.. mungkin sudah menjadi followers anda.. :-)

Happy Blogging

pRiNCe said...

prince dri kmpulan 9 dtg nk berkenalan..sudi tak jadi kawan prince??:)

Awak Ni Kiut Lah..Suka Tengok Awak..
Jalan Paling Bahaya Di Dunia
[ Video ] Inilah Akibatnya Apabila " Harimau " Cuba Cium Buntut " Kuda "

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

datang terjah dr kump 1 n follow..!:D
jom follow blk..hehehe..:D
n
Jom join skali Segment Saya Punya Lagi Best!
http://nokakashichi.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

misz myza said...

singgah sni dr segmen freaky... Sorry, lmbt dtg... BTW, Salam perkenalan... hehehehehe.. :p

zieyzain said...

hyepp,..ziey janjalan here dr segmen,..follow u yah=)

BuD@k B@Ru BL@J@R said...

dr kump 14~ singgah ni... btw, nice blog~ ^^

azeelia azman said...

sggh dari group 1.folo suda. :)

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . ;)

wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

LUNA LANUN said...

saya dtg dr segmen Seminggu 100 Follower Kembali untuk menggegarkan anda... :)

LATEST ENTRIES
1. Istana Negara. Kau ingat senang nak masuk sini?!
1. Hujan rahmat pagi Jumaat, antara waktu mustajab berdoa.
2. Padang sikit punya luas... Tang tu jugak dia nak main!
3. Jeng! Jeng! Jeng! Sapa cepat, dialah dapat hadiah misteri ni...
4. Kurang ajar punya PEREMPUAN!!!

BLOGGING TIPS
1. Unsur "JANGAN DIBUAT" Pada Blog Untuk Menjadi "BLOG MESRA PENGUNJUNG"
2. 5 Kebiasaan Blogger Yang Perlu Dihentikan

sue perbs.. said...

bru dtg singgah.. follo kamu juge

HasrulHassan [HH] said...

Salam singgah sini. Sekadar support segmen dari Freaky@firdaus life.

Salam perkenalan.

Jemput singgah ke blog BANGKU KOSONG

asnizaziz said...

salam perkenalan:)

^^nu[dd]yra^^ said...

selamat berpuasa..

sy cik dd..
dr kump 1...
segmen seminggu 100 follower...
sori lambat terjah

Ariena Hisham said...

Hallu hallu hallu! Saya dari segmen freaky, follow blog awak :) Jom terjah blog saya pulak :D TQ~

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link