"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Tuesday, July 5, 2011

:: pemergian yang sekejap cuma ::

amboi tajuk sadis bukan main sedih...
ye la..kawan aku merangkap abang angkat aku nak pi Miri sok petang..sedih tau....da la die cakap last minit...
tanye kat die nape bagitahu last minit nak g..die kata
"kalau bagitahu awal-awal pasti kena pujuk sampai abg sendiri tak jadi pergi,abg pergi dengan nekad nak berubah nak jadi lebih baik dan kaya dari sekarang"
 hoho
cam tu sekali ko..
semalam jumpa dia untuk terakhir kalinya...,lunch kat Kg Jijan makan ikan masak asam pedas,main bowling...aku kalah terok..sebenarnya bagi can je tu.....huhu....n tgk wayang citer Transfomer..boring..huhu...n geram sangat sebab kami tengok selepas setengah jam bermule...bunci...muke tarik muncung sebab salah die...pi beli ayaq lama benar...
n sebelum balik pi teman die shoping barang nak pi Miri...beli beg tarik-tarik tu..
segan keluar dengan dia ni sebab..pi je la mana-mana kawasan-kawasan situ la..pasti orang kenai die..aiyak..pelik sungguh..
semalam tak dan nak snap pic die..just aku je snap pic die gune hp die..hihi,,,,

ok abang Syafrizal...semoga bertemu kembali...serta selamat sampai dan selamat pulang..jaga diri baik-baik kat sana..
ingat emak..ingat ana comel ok..hihi



luv is cinta


x nak nanggis-nanggis...........

sedih..

2 comments:

Izyan Masri said...

AMBOI TAJUK ENTRY DIA MACAM LIRIK LAGU.HIKHIK XD

ana raisya said...

tjuk tu bt org x engat haha...

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link