"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Thursday, June 16, 2011

:: dia juga pandai melukis ::


salam...lama gila aku tak update diari ni..sibuk..ye la bila da naik sekolah macam-macam kena buat...buat tu buat ni..handle semue bagai..layan karenah budak-budak..
dengan budak-budak yang blur je bila di tanye la...ye la bila da lama cuti kat rumah dok main je macam tu la jadinye..
dengan paip pecah kat tabika..aihh banyak plak dengan nyer tu..ye la kerja dan tanggungjawab yang banyak kan,..jadi 2 in 1 o 10 in 1...something cam tu la..banyak kan..
ops da lari tajuk plak nie...

tajuk tu khas untuk mR hati...eh ye e..tak jugak..sebenarnya kami kongsi minat yang sama kot..baru perasan setelah bertahun berkawan..minat melukis...mR hati kene bt satu lukisan untuk pasukan bola dia...erm main bola sepak peringkat kem..peringkat kem pun nak ada bendera tersendiri...walawei...jadi dia dipertangungjawabkan untuk menyiapkan bendera tersebut..

ni la..

lawakan..
sori la kalau gambar tak berapa nak clear..sebab ambik gune hp kamera...tapi memang lawa...ni baru siap lukis..belum warna n then gunting n jahit kembali kat kain lain...pastu baru siap bendera tu..
pasukan bola sepak "BBKL" bahagian bantuan kenderaan latihan..masa mula-mula dengar pasukan bola sepak "DBKL" dewan bandaraya kuala langat...haha..tergelak-gelak besar die..hiih...
aku pulak tahu melukis kartun je la.haha..lukis budak-budak punye lukisan..hihi...wajib tahu melukis..walau pun tak lawa bagi korang tapi lawa bagi aku..huhu

orait sampai sini...

banyak kerja tak setle lagi..mimi tak dapat gran lagi...erm..






luv is cinta..

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link