"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Monday, April 25, 2011

:: teriak::

ai yai yai..kembali awok ye menaip di blog yang comey-comey nie..hikhik..ok..entry memalm ni pasai "teriak" maksud nye menanggis...bukan ape..tadi call mR hati..mase call tu die tengah dokung anak buah die..ha nak sangat jage budak ambik le...baru 6 bulan..yang dok klakrnya..

aku : yang name baby ape?eh ley pegang bby ke..baik-baik nanti jatuh..ingat pandai pegang senapang                     je..huhu
mR h : Nurul ase nye kot..adek umuq adek berape? hello yang tengok orang la boleh pgang ok.....
aku : belagaknya...ngennye..wei cik abg oi budak tu x faham patah haram pun...

ade ke die pi tanye kat budak tu mana la tahu..adeh..kalau dekat tadi da aku cepuk-cepuk die sambil dengan manje-manje hihi...

nga borak-borak tetibe je dak tu nagis..

mR h : yang yang..nanti call lagi..dak ni teriak plak...
aku : fail la..haha
mR h : ha perli perli..da da nak pi cari ibunye ni..hihi

aduhai..macam-macam tol ...yang tak tahan belgak sokmo..ha bile dak tu teriak budak tu pi kalut nak cari ibu dak tu plak..hoho..pujuk la..(kutuk na..sikit ja yang,sat g mintak ampun..mlm da ni hihi) n lagi satu payanh nak dengar die cakap kedah..ha bile kalut-kalut baru terkeluaq semue bahase dia tu..kihkih...

huhu...tu baru seminggu jage budak adeh....

luv......tengok sok cam ne..hihi

No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link