"Jadilah wanita umpama bunga dalam Kaca, tidak mudah didekati, hanya mereka yang benar-benar mampu dapat menyentuhnya."

Saturday, April 16, 2011

:: the mask::

ai ai...tadi aku tengok citer the mask..memang syok..padahal da banyak kali aku tengok..klakar giler wei..terbahak-bahak aku gelak..erm ye ke?tgk sorang2 je tadi kot...
citernye terjadi kesah bila die terjumpa topeng kayu yg misteri mencari tuan....dalam dia melawak die menolong perempuan dan menolong polis menagkap perompak yang mencuri duit di bank...dan bal bal bla..kena tengok la...hihi
yang best bila die menari bersama-sama perempuan tu la..the heroin..kihkih..mmg nampak ligat dia menari....

ade ke name penjahat tu DORIAN....kemecer  (kempunan)aku tibe-tibe ingatkan durian..hihi..
kelemahan nyer kat the mask tu adalah die merosakkan harta benda orang lain..huuh..ye la benda yg dia buat tu semue tanpa sedar..hiih
tapi mmg syok..






No comments:

There was an error in this gadget

mai-mai tukar link